OPREMA ZA MUZEJE I ARHIVE    

POGLEDAJTE KATALOG

Katalog opreme za muzeje i arhive.pdf

NAŠI KATALOZI

KONTAKT

TEL: +385-51-671955
FAX:  +385-51-671132

MOB. +385-91-6719550
MOB. +385-91-3719550

URED I SKLADIŠTE

RIJEKA, DUBROVAČKA 1

__samostojeće vitrine

Odlike osnovnih vitrina su svestrana upotrebljivost i čiste linije, koje im daju poseban stil. Vitrine su primjerne za stalne kao i za povremene izložbe. Osnovni materijal je kaljeno staklo, zato možemo vitrinu postaviti u sredinu prostora s čime omogućavamo ogledavanje izložaka sa svih strana.

_samostojeće vitrine
sa kanalom za rasvjetu

Rasvjetni kanal za oris izloženih predmeta
omogućava posjetiocu neposredan kontakt s prošlošću. Lijepo i upotrebljivo.

_stolne vitrine

Tri glavne značajke, koje opisuju stolne vitrine su: funkcionalnost, široka upotrebljivost i jednostavna manipulacija. Primjerene su za manje predmete, koji pišu našu prošlost.

_vitrine s kontroliranom mikroklimom

Neprocjenjivi predmeti kulturnog nasljeđa rebaju, za svoje čuvanje posebne vitrine. Klimatizirane vitrine ALUKOMEN s kontrolom vlage i temperature omogućavaju čuvanje predmeta i za buduća pokoljenja.

_klizni ormari
na kotačima

Klizne ormare odlikuje jednostavna upotreba, dostupnost sa obje strane, veliko iskorištenje prostora.
Brojni mogući rasporedi (police, ladice, mreže…) omogućavaju čuvanje raznovrsnih predmeta.

 

_mreže na izvlačenje za
slike

Mreže na izvlačenje s gornjim vodilicama
omogućavaju slobodan pod. Mreže su primjerene za čuvanje slika (obostrano vješanje).

_ormari

Fiksni ormari s brojnim mogućnostima izvođenja zatvaranja (puna zaokretna vrata, staklena vrata, klizna vrata...) i unutrašnjosti (police, ladice…)

_ladičari

Ladičari omogućavaju jednostavno i pregledno čuvanje predmeta (posebno manjih predmeta i tekstila). Ladičari se lagano skidaju sa vodilica i omogućavaju jednostavan prijenos artikala, bez preslagivanja istih.

_TOWERMAX
automatizirani ormari za skladišta

Towermaxi su automatizirani ormari za skladišta, sastavljeni od polica koje su vertikalno nanizane na kružnu stazu i zatvorene u zaštitnom metalnom kućištu.
Towermax omogućava pregledno i uređeno
čuvanje i dostavu relativno velike količine proizvoda na jedinstvenom zbiralištu i lokaciji

.

POGLEDAJTE KATALOG

_ugradbene vitrine

Elegantne ugradbene vitrine daju poseBAN
efekt u prostoru. Skriveni okov, vrata bez ručica te nevidljiva bravica čine ugradbene vitrine jedinstvenima.Posebno su primjerne za proizvode od keramike.

_vitrine ‘‘staklena zvona’’

Staklena zvona su posebno primjerena za unikatne muzealije, koje želimo posebno istaknuti. Mehanički ili električni sustav za dizanje staklenog zvona omogućava jednostavnu manipulaciju.

_zidne vitrine

Vrlo omiljene vitrine u manjim muzejima, jer omogućavaju optimalno iskorištenje prostora. Izrađuju se po narudžbi, zato popunjavaju i vrlo
male prostore.

_posebne vitrine

Stalna suradnja s kustosima i arhitektima omogućava napredak u designu vitrina.
Proizvodi kao što je dvostruka piramida ili zidna vitrina oko nosećeg stupa dokazuju, da ne postoje neizvediva rješenja.

_klizni ormari

Klizni ormari su jedinstveno rješenje za velike i male arhivske prostore.                   Ormari su dostupni sa obje strane, a klizni mehanizam omogućava lako i jednostavno pomicanje pojedinog ili serije ormara. Napravljene su za arhiviranje raznovrsnih, posebno većih predmeta. Sve to omogućavaju police, mreže, ladice, police na izvlačenje, vješalice.

_ormari sa kliznim
policama

Ormari sa ladicama na izvlačenje, zaokretnim vratima i zaključavanjem omogućavaju pregledno čuvanje raznovrsnih predmeta, posebno manjih artikala.

_ostala rješenja
opreme za arhive

Obzirom da znademo da dva arhiva nisu jednaka te da broj predmeta za čuvanje raste iz dana u dan nudimo i raznovrsna rješenja za specifične prostore. Otvoreni regali sa nadogradnim policama su jedinstvena rješenja za stalno ili privremeno čuvanje većih predmeta. 

_vitrine sa rasvjetnim kanalom i ladicama

Dvostruka vitrina, koja služi kao izložbeni i izložbeno- skladišni prostor. Kada želite pokazati više!